Om dette arrangementet

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe

Velkommen til Angstcafé

Hei og velkommen til Angstcafe!

- Vi har møte siste tirsdag i måneden på Mossebibliotekene fra kl 18.00-19.00

- Vi presenterer ulike lavterskeltilbud/ organisasjoner vi har i Moss kommune

- Tilbudet er åpent for alle og gratis

- Vi serverer kaffe og litt kjeks

- Tilbudet er et samarbeid med Mossebibliotekene og Angstringen Moss

28.11 kl. 18.00 - 19.00 Leif holder foredrag om mobbing og senskader av mobbing.
På sin rause og ikke fordømmende måte forteller han om hva mobbing er, hvilke typer mobbing som foregår, og hvilke konsekvenser og senskader dette kan gi. Han forteller også hva man kan gjøre for å stoppe mobbing.
Nå på fredag var han på Fosen Videregående Skole hvor han holdt foredrag for elever og lærere der. Lørdag holdt han foredrag på Ørland Kultursenter.

Han inkluderer tilhørerne på en slik måte at man ikke kan unngå å tenke «hva kan jeg gjøre for å stoppe dette». Leif kaller «en spade for en spade», men ikke på en fordømmende måte. Møter alle med et åpent sinn. Han har snakket med flere både ungdommer og voksne som var til stede, og absolutt alle sammen syntes dette virkelig var lærerikt og nødvendig.

Foredrag med Metalheads Against Bullying burde vært påkrevd i alle skoler i hele Norge mm. Helt fantastisk jobb som gjøres her, og vi vil på det sterkeste anbefale det videre til absolutt alle!

Angstkafé er et prosjekt vi i Angstringen Moss har i samarbeid med Mossebibliotekene. Her presenterer vi ulike organisasjoner og enkeltpersoner innenfor feltet psykisk helse og rus. De kommer med brukererfaring og brukerhistorier som er verdt å få med seg. Angstkafé arrangeres alltid siste tirsdag i måneden på Moss bibliotek fra kl 18.00-19.00. Det er gratis og vi har ingen påmelding. Velkommen skal du være!

Gjester på Angstcafeen høsten 2023:

Tirsdag 26 september- Frank fra Fontenehuset

Tirsdag 31 oktober- Tommy Winther

Tirsdag 28 november- Leif fra Metalheads Against Bullying

Tirsdag 12 desember- Maria fra Ivareta/ Ett slag av gangen

Tirsdag 30 januar- Roshild Solfjell fra Mental Helse Moss og Omegn