Fritt spillerom

Vår ungdomsavdeling Fritt Spillerom er nå åpen for ungdom mellom 13-20 år.

På Fritt Spillerom kan man møte venner, spille PC-spill på gamingrommet, lage ting, sy, tegne, spille brettspill/rollespill, lage musikk, spille inn podkast og hva man ellers måtte ønske å holde på med på fritiden. Vi ønsker å legge til rette for at ungdom i Moss skal kunne holde på med det de selv vil, og prøve ut ting de ikke har mulighet til før. 

I tillegg til våre faste ungdomskvelder vil vi arrangere kurs, verksteder og spillturneringer med jevne mellomrom. Tidligere har vi hatt blant annet redesignverksteder, kurs i fotografering, musikkproduksjon, manga og mye mer. Vi oppfordrer ungdommene til å komme med ønsker og forslag til aktiviteter de vil være med på som deltakere, eller som arrangører. 

Etableringen av Fritt Spillerom har vært et samarbeid mellom ungdommene i Husekspertgruppa, Mossebibliotekene og Circular Ways. Prosjektet har mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Nasjonalbiblioteket, Viken Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen. 

I uke 29 – 31 sommeren 2022 har Fritt Spillerom åpent på mandager fra 15:30 til 19:00, med forbehold om endringer (følg med på vår nettside eller Facebook-side).